Hei valokuvaaja!

Tervetuloa liittymään Kuvatilaus.fi -palvelun käyttäjäksi! Täytä allaolevat tiedot ja ota täysi hyöty markkinoiden helppokäyttöisimmästä kuvatilauspalvelusta!Kiitos liittymisestä!

Kuvatilaus.fi on nyt käytössäsi ja yläpalkkiin on lisätty linkki palvelun Hallinta-osioon jonka näet aina kun olet kirjautuneena sisään omilla tunnuksillasi.

Näin pääset nopeasti alkuun palvelun käytössä. Nämä ohjeet on lähetetty myös sähköpostiisi:

  1. Hallinta -osion alta löydät kaikki palvelun käyttämiseen ja ylläpitoon tarvittavat toiminnot.
  2. Tarkista Hallinta-sivun alta löytyvältä Asetukset-sivulta että yhteystietosi ovat kunnossa.
  3. Mene Asetukset-sivun alta löytyvälle Hinnastot-sivulle ja määrittele mitä tuotteita haluat tarjota ja syötä niille hinnat.
  4. Sitten voit luoda ensimmäisen kuvaustapahtumasi. Mene yläpalkista löytyvälle Kuvaukset-sivulle ja klikkaa "Luo uusi kuvaustapahtuma"-nappia. Palvelu opastaa sinut eteenpäin.
  5. Voit aina kysyä neuvoja asiakaspalvelustamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu AT kuvatilaus DOT fi tai numerosta 010-5011 071.

Valovoimaisia kuvauksia!O-ou. Jokin meni pieleen eikä käyttäjätunnuksen luominen onnistunut. Ylläpitäjille on lähetetty virheraportti ja ongelman pitäisi ratketa muutaman tunnin kuluessa. Yritäthän myöhemmin uudelleen!
Valitsemasi sähköpostiosoite on jo rekisteröity käyttäjätunnukseksi. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjaudu-linkkiä ja tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi.Tai valitse kuvanvalmistamo

.kuvatilaus.fi
Käytä vain pieniä kirjaimia (a-z), numeroita (0-9) tai viivaa tai alaviivaa (- tai _). Ei pisteitä eikä muita erikoismerkkejä. Enintään 20 merkkiä.
Jos liityt yksityishenkilönä laskutusosuuskunnan kautta, syötä käyttämäsi laskutusosuuskunnan Y-tunnus.

Yhäkö emmit?

Ota yhteyttä, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.